آیین ورودی‌ دانشجویان جدید دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی

مراسم آیین پذیرفته شدگان جدید دانشگاه و آغاز سال تحصیلی در دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی ساعت 9:30 روز یک‌شنبه 16 مهرماه سال جاری در سالن خلیج فارس برگزار گردید.

در ابتدای مراسم،‌ پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، پخش سرود جمهوری اسلامی ایران و سرود دانشگاه تهران، جناب آقای دکتر ولی‌پور، ریاست محترم دانشکده به ایراد سخنرانی پرداختند و با اشاره به اهمیت علم‌آموزی، با حدیثی از امام علی علیه السلام و بیان چند حکایت آموزنده نودانشجویان را به تلاش بیشتر برای کسب علم و دانش و هم‌چنین دوری از رذایل اخلاقی و حواشی مضر دوران دانشجویی دعوت نمودند.

سپس آقای صادقی معاون محترم دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده، ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدید راه‌یابی به کانون علم و معرفت برای رشد و بالندگی و محیط علمی دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی را به ایشان تبریک گفتند و با آرزوی اینکه تلاش دانشجویان برای ارتقاء سلامت و پیشرفت جامعه اسلامی ایرانی با پشتکار و مستمر باشد، به قسمتی از بیانات مقام معظم رهبری درخصوص ارزش صراط تحصیل دانش برای اداره کشور اشاره نمودند و کلام ایشان را جاری ساختند که «جوانان باید دارای سه خصوصیت تحصیل، تهذیب و ورزش باشند».

سخنران بعدی، معاون محترم اداری و مالی، سرکارخانم دکتر علوی ضمن تبریک به دانشجویان جدید، با دقت خاص، بخش‌های مختلف دانشکده و مکان هر بخش اعم از کلاس‌ها، گروه‌های آموزشی، سلف سرویس، نمازخانه را معرفی و به طور ویژه به کتابخانه و منابع غنی آن اشاره نمودند. سپس به معرفی معاونین، مدیران گروه‌ها و کارکنان دانشکده پرداختند. هم‌چنین دانشجویان را به رعایت نظم و قوانین دانشگاه فراخواندند و تأکید نمودند که داشتن نظم و رعایت قانون، بر ارتقاء سلامت و بالندگی علمی و عملی دانشجویان تأثیر به‌سزایی خواهد داشت. پایان بخشِ سخنانِ ایشان آرزوی موفقیت و پیشرفت برای دانشجویان بود.

آقای محمدی از دانشجویان دانشکده، به نمایندگی از دفتر بسیج دانشجویی، ضمن معرفی و اهمیت تشکل‌ها، تشکلِ بسیج را معرفی و به قسمتی از بیانات مقام معظم رهبری درخصوص فعالیت‌های دانشجویی، اشاره داشت: «تشکل‌های این قشر فرصتی برای کار دسته جمعی و مورد نیاز دانشجو و کسب مهارت‌های گوناگون مانند مهارت‌های سیاسی و اجتماعی می‌باشد».

سپس در محوطه طبقه همکف پذیرایی صورت گرفت و دانشجویان جدید به کلاس‌ها هدایت شدند تا مدیران و سرپرستان گروه‌های آموزشی در مورد رشته مورد انتخابی دانشجویان توضیحات لازم تحصیلی و آموزشی را یادآور شوند.

در حاشیه این مراسم و در بدو ورود دانشجویان به سالن خلیج فارس، بسته فرهنگی که از سوی اعضای بسیج دانشجویی و معاونت فرهنگی دانشکده تهیه شده بود، به دانشجویان جدید اهدا گردید. مراسم ساعت 11:30 به کار خود پایان داد.

روابط عمومی دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی

.