اخبار و اطلاعیه‌ها اخبار و اطلاعیه‌ها

دانشکده زبان ها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران

با سلام

ضمن خیر مقدم به پذیرفته شدگان گرامی آزمون سراسری سال 1398،  به اطلاع می رساند ؛

1. لازم است پذیرفته شدگان محترم بر اساس برنامه تعیین شده برای ثبت نام به سامانه مربوط به                                        نشانی : reg.ut.ac.ir مراجعه نمایند.
  2. ثبت نام حضوری با مراجعه به دانشکده زبان ها و ادبیات خارجی، طبق کد رشته محل قبولی، در موعد تعیین شده و با ارایه « اصل مدارک لازم» صورت می گیرد.
  3. ثبت نام الکترونیکی : چهارشنبه مورخ 20/06/1398 الی جمعه 22/06/1398 خواهد بود.
  4. ثبت نام حضوری  کلیه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد ورودی سال 1398  در روز های شنبه  مورخ 23/06/1398 الی دوشنبه مورخ 25/06/ 1398 ، بر اساس نوبت اعلام شده از طریق سامانه جامع گلستان به پذیرفته‌شدگان گرامی،  در محل دانشکده زبان ها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران انجام می شود . لذا خواهشمند است صرفا در روزها و ساعات مشخص شده جهت انجام امور فوق الذکر به اداره آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشکده مراجعه گردد.

با سپاس از همکارش شما دانشجویان گرامی

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده