شرح مطلب

آغاز ثبت نام آزمون سنجش توانایی زبان ژاپنی (JLPT) برای سال ۲۰۲۲ در ایران

-- ثبت نام آزمون سنجش توانایی زبان ژاپنی (JLPT) برای سال ۲۰۲۲ در ایران آغاز شد.

▪️زمان ثبت نام: از ۹ مرداد تا ۸ شهریور فقط روزهای یک‌شنبه، دوشنبه و سه‌شنبه، از ساعت ۰۹:۰۰ تا ساعت ۱۵:۰۰.

▪️محل ثبت نام: تهران، خیابان کارگر شمالی، بین خیابان ۱۵ و ۱۶، دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران، طبقه دوم، اتاق شماره ۲۴۳.

▪️شماره تلفن برای کسب اطلاعات بیشتر:
۰۹۳۳۶۸۵۲۷۸۰
پاسخ‌گویی تلفنی از ۹ مرداد تا ۸ شهریور فقط روزهای یک‌شنبه، دوشنبه و سه‌شنبه، از ساعت ۰۹:۰۰ تا ساعت ۱۵:۰۰.

▪️زمان و مکان برگزاری آزمون: یکشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۱ در دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران.

▪️زمان اعلام نتایج آزمون: اواخر اسفند ۱۴۰۱

▪️هزینه‌های ثبت نام:
فروش دفترچه ثبت نام: ۵۰ هزار تومان
هزینه سطوح آزمون:
N1: 12,000,000 Riyal
N2: 12,000,000 Riyal
N3: 10,000,000 Riyal
N4: 10,000,000 Riyal
N5: 8,000,000 Riyal

▪️با توجه به محدودیت تعداد آزمون‌دهندگان، اولویت با کسانی خواهد بود که زودتر ثبت نام کنند.

▪️کمیته برگزاری آزمون هیچ‌گونه تعهدی برای برگزاری کلاس‌های آماده‌سازی یا تأمین کتاب‌های آموزشی برای آزمون را ندارد.

▪️لطفاً از تماس با بخش‌های دیگر دانشکده‌زبان‌ها و ادبیات خارجی یا سفارت ژاپن خودداری فرمائید.

▪️در صورت تصمیم ستاد مقابله با کرونا مبنی بر برقراری محدودیت‌های کرونایی، برگزاری آزمون در ایران لغو خواهد شد و امکان تغییر زمان آن وجود ندارد.

▪️لطفاً کلیه اخبار مربوط به آزمون سنجش توانایی زبان ژاپنی (JLPT) را از کانال تلگرامی زیر دریافت کنید:
@JLPTnokokuchi