- پنج‌شنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۲

بازدید سفیر چین از مؤسسه کنفسیوس دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران

آقای چانگ خوآ، سفیر جمهوری خلق چین در جمهوری اسلامی ایران با خانم دکتر فریده علوی رئیس دانشکده زبان‌های خارجی دانشگاه تهران در محل این دانشکده در روز دوشنبه 4 مهر1401 دیدار و گفتگو کرد.

سفیر کشور چین پس از بازدید از مؤسسه کنفسیوس دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران در نشستی به منظور تبادل نظر و اهدای جوایز نفرات برتر مسابقة «پل زبان چینی» شرکت کرد.

در این نشست پس از خیر مقدم و ارائه گزارش دکتر حامد وفایی، مدیر ایرانی موسسه کنفسیوس، خانم دکتر فریده علوی رئیس دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران ضمن خوش آمد به سفیر کشور چین در ایران در خصوص این دانشکده و مؤسسه کنفسیوس توضیحاتی را به حاضرین ارائه کردند. رئیس دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی گفت: «هم اکنون یازده زبان در این دانشکده تدریس می‌شود و همچنان ارتقاء علمی و توسعه ساختاری از برنامه‌های این دانشکده است و موفقیت دانشجویان زبان چینی این دانشکده در مسابقه «پل زبان چینی» نشان از سطح بالای علمی دانشجویان و استادان این دانشکده دارد».

آقای چانگ خوآ، سفیر جمهوری خلق چین ضمن ابراز خوشحالی از حضور در این دانشکده، به 51 سال روابط ایران و چین اشاره کرد. وی ضمن تبریک سالروز تاسیس مؤسسه کنفسیوس و تبریک به برگزیدگان 21امین دوره مسابقه «پل زبان چینی» که برای نخستین بار در ایران برگزار می‌شد، اظهار امیدواری کرد پل زبان، به پل فرهنگ و پل دوستی تبدیل شود.

بخش بعدی برنامه تقدیر از برگزیدگان مرحله نهایی مسابقه «پل زبان چینی» بود. دکتر وفایی در خصوص این مسابقه گفت: «پل زبان چینی» عنوان مسابقه‌ای است که تا کنون 21 دوره آن برگزار شده که در آن دانشجویان زبان چینی در سراسر دنیا در دو حوزه ادبیات و هنر با هم رقابت می‌کنند. این دوره مسابقه در دو سطح مقدماتی و نهایی توسط سفارت چین و موسسه کنفسیوس دانشگاه تهران برگزار شده است که از بین 33 شرکت کننده در مرحله مقدماتی،10 نفر به بخش نهایی راه یافتند. همچنین قهرمان این مسابقه در مرحله بعدی با کشورهای حوزه آسیا رقابت می‌کند. وی سپس اسامی برگزیدگان را برای دریافت لوح و جایزه بدین شرح اعلام کرد:

قهرمان مسابقه: خانم فائزه میرزابه

رتبه دوم: خانم مبینا مرادخانی و خانم آرزو شیخی

رتبه سوم: خانم فرنوش سمیعی، خانم محبت شهابی و خانم کوثر رادمنش

شایسته تقدیر: خانم پریسا بایرامی، خانم فریماه حاجی مهدیقلی، خانم فاطمه محسنیان و آقای یوسف نادری

پس از تقدیر از برگزیدگان این مسابقه، شعر خوانی به زبان چینی و فارسی و تقدیم هدایایی از صنایع دستی دو کشور به رسم یابود از دیگر برنامه‌ها بود.

گفتنی است در این برنامه، خانم فنگ چیه همسر سفیر و دبیر اول سفارت چین، آقای جوزی هائو رایزن فرهنگی چین، خانم لی‌می، مدیر چینی مؤسسه کنفسیوس دانشگاه تهران، آقای دکتر مرندی معاون بین‌الملل دانشگاه، آقای اسکندری مدیر کل همکاری‌های بین الملل دانشگاه و آقای دکتر عبدالهی، آقای دکتر کیائی، خانم دکتر محمدی، آقای دکتر کرمی از اعضا هیات رییسه دانشکده زبان‌ها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران در این برنامه حضور داشتند.

روابط عمومی دانشکده زبانها و ادبیات خارجی

آدرس کوتاه :