استادیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/07/05

دانشکده زبان ها و ادبیات خارجی / زبان‌ و ادبیات آلمانی‌

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

1. "Die Rolle des Kulturbildes im interkulturell motivierten Deutschunterricht am Beispiel des Iran"
    Mohammadreza Dousti Zadeh
    Kulturwissenschaften, Vol. 1, No 16, 2006
  2. "Ernst Jünger als Inkarnation der Kriegsliteratur versus Hamidreza Taleghani als Inkarnation der Literatur der heiligen Verteidigung"
    محمدحسین حدادی، محمدرضا دوستی زاده
    Spektrum Iran، نسخه 37 (2024)، صفحات:50-68، 1403
  3. "ارزیابی کتاب آموزشی DaF kompakt A1-B1 از منظر آموزش مهارت بینافرهنگی از طریق مهارت خواندن، انواع متون خواندنی و تمرینات خوانش متن"
    محمدرضا دوستی زاده، ارغوان استاد حسین خیاط
    نشریه پژوهش های زبانشناختی در زبان های خارجی، نسخه 13، شماره 4، صفحات:343-363، 1402
  4. "تاثیر خلاقیت و خود مختاری بر هویت فردی در آموزش زبان آلمانی – بررسی نقش بازی های آموزشی بر رفتار یادگیری مستقل زبان آموزان"
    نازنین سیدی فضل الهی، محمدرضا دوستی زاده
    نشریه پژوهش های زبانشناختی در زبان های خارجی، نسخه 12، شماره 2، صفحات:19-36، 1401
  5. "مکانیسم لابیگری در روند قانونگذاری اتحادیه اروپا و لابی های قدرتمند آلمان"
    بهاره مظلوم، محمدرضا دوستی زاده
    فصلنامه پژوهش‌های روابط بین‌الملل، نسخهشماره 1399
  6. "آموزش ترجمه: تحولات، پتانسیل ها و محدودیت های کار گروهی در ترجمه"
    سیدهادی بدیعی، محمدرضا دوستی زاده
    نشریه پژوهش های زبانشناختی در زبان های خارجی، نسخهشماره 2، صفحات:405-423، 1396
  7. "اهمیت و ضرورت پردازش "توانش ارتباط بین فرهنگی" درکتاب های درسی آموزش زبان آلمانی وزارت آموزش و پرورش"
    فاطمه ارزجانی، محمدرضا دوستی زاده
    نشریه پژوهش های زبانشناختی در زبان های خارجی، نسخهشماره 2، صفحات:167-189، 1396
  8. "برنامه درسی رشته مترجمی زبان آلمانی در مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی تهران"
    محمود خدابنده، محمدرضا دوستی زاده
    نشریه پژوهش های زبانشناختی در زبان های خارجی، نسخهشماره 2، صفحات:23-42، 1393
  9. "بررسی برنامه درسی رشته مترجمی زبان آلمانی در مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی تهران"
    محمدرضا دوستی زاده، محمود خدابنده
    نشریه پژوهش های زبانشناختی در زبان های خارجی، نسخهشماره 2، صفحات:23-42، 1391
  10. "تحلیل خطا در آموزش زبان‌های خارجی با توجه ویژه به ارزیابی خطا در آموزش ترجمه"
    آذر فرقانی تهرانی ، محمدرضا دوستی زاده
    نشریه پژوهش های زبانشناختی در زبان های خارجی، نسخهشماره 2، صفحات:47-66، 1390
  11. "آموزش زبان آلمانی در دانشگاه های ایران"
    محمدرضا دوستی زاده
    نشریه پژوهش های زبانشناختی در زبان های خارجی، نسخه 48، شماره 48، صفحات:75-91، 1387
  12. "اهمیت انتقال فرهنگ در کسب مهارت های زبانی"
    محمدرضا دوستی زاده
    نشریه پژوهش های زبانشناختی در زبان های خارجی، نسخه 13، شماره 46، صفحات:67-84، 1387
  13. "نقش تجسم فرهنگ در تدریس زبان های خارجی راسخ بر مسایل فرافرهنگی"
    نشریه پژوهش های زبانشناختی در زبان های خارجی، نسخهشماره 40، صفحات:120-105، 1386

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

1. "Sprachliche Handlugskompetenz als Voraussetzung für reflektiertes Schreiben im Fremdsprachenunterricht"
    آنکه زنما، محمدحسین حدادی، محمدرضا دوستی زاده
    Sprachliche Handlugskompetenz als Voraussetzung für reflektiertes Schreiben im Fremdsprachenunterricht، 1401
  2. "Transkulturelle Kommunikation im Lehr-Lernparadigma Collaborative Digital Online Learning (COIL): Erfahrungen aus einem DaF-Projekt der Universitäten Teheran und Wien"
    محمدرضا دوستی زاده، آنکه سنما
    Internationale Jahrestagung der Gesellschaft für Angewandte Linguistik، 1400
  3. "بررسی تحلیلی تحولات روابط ایران وآلمان با تاکید بر رویکرد جدید اروپایی ج.ا.ایران درراستای پیشرفت اقتصادی ایران"
    الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت؛ زمینههای تحقق و ضمانتهای اجرا، 1399
  4. "Aktuelle Entwicklungen in der Germanistik im Iran und in der Türkei im Vergleich"
    Der erste internationale Kongress zu türkisch-deutschen Studien، 1398
  5. "Zum Zusammenspiel von Produktivität und Kreativität im Deutschunterricht an der Universität Teheran"
    Die 5. Saarbrücker Fremdsprachentagung، 1398
  6. "Zur Problematik der Aufgabenformate im virtuellen Fremdsprachenunterricht"
    Vierte Saarbrücker Fremdsprachentagung، 1396
  7. "Die Spüren der deutschen Idiome in der persischen Literatur"
    21. Weltkongress der International Comparative Literature Association، 1395
  8. "Fremdsprachenunterricht an iranischen Hochschulen im Spannungsfeld zwischen didaktischen und institutionellen Transformationsprozessen"
    زبان آلمانی در ایران: گفتمانی میان فرهنگ، علم و آموزش شغلی، 1395
  9. "E-Learning als Grundlage des Deutschstudiums an iranischen Universitäten"
    محمدرضا دوستی زاده
    Fremdsprachenvermittlung zwischen Anspruch und Wirklichkeit. Ansätze, Ziele und Methoden 3.Saarbücker Fremdsprachentagung، 1394
  10. "Curriculumentwicklung im Studienfach „Deutsch“ an iranischen Universitäten, ein Internationalisierungs- oder Regionalisierungsversuch"
    2Saarbrücker Fremdsprachentagung، 1392
  11. "آموزش آلمانی در دانشگاه های ایران مشکلات و پیشنهادات"
    اولین همایش بین المللی زبانهای خارجی زاربروکن، 1390