استادیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/07/05

دانشکده زبان ها و ادبیات خارجی / زبان‌ و ادبیات فرانسه‌

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

1. "STRATEGIES DE LA COMPREHENSION ECRITE DES APPRENANTS DÉBUTANTS"
    Marzieh Mehrabi, Zohreh Eyvazi Abhari, Zeinab Rezvantalab
    Francisola, Vol. 1, No 2, 2016
  2. "بررسی دانش محتوایی تربیتی فناوری درک‌شده فارغ‌التحصیلان ایرانی رشته آموزش زبان فرانسه در دوران همه‌گیری کووید-19"
    نشریه پژوهش های زبانشناختی در زبان های خارجی، نسخه 13، شماره 1402
  3. "Exploitation de la gamification de MOODLE pour enseigner le vocabulaire: le cas des étudiants en licence de langue et littérature françaises à l’université de Téhéran"
    مرضیه مهرابی، آزاده ابراهیم حبیبی
    جستارهای زبانی، نسخه 14، شماره 1402
  4. "Le français sur objectif universitaire: Analyse de la logique curriulaire de l’enseignement du français en Iran"
    پژوهش زبان و ادبیات فرانسه، نسخه 16، شماره 30، 1401
  5. "Étude de l’effet de l’enseignement des séquences préfabriquées lexicales sur la fluidité en production orale: le cas des étudiants iraniens du niveau A2"
    زهرا محمدی فروغ، مرضیه مهرابی
    مطالعات زبان فرانسه، نسخه 14، شماره 2، صفحات:1-23، 1401
  6. "بررسی نگرش دانشجویان به آموزش الکترونیکی؛ مورد مطالعه دانشکده زبانها و ادبیات خارجی دانشگاه تهران"
    پژوهش و برنامه ریزی در آموزش عالی، نسخه 28، شماره 1401
  7. "L’exploitation des tâches numériques en classe de FLE : Formation des enseignants iraniens en question"
    مرضیه مهرابی، معصومه خواجوند سریوی
    زبان پژوهی فرانسه، نسخهشماره 1401
  8. "L’influence translinguistique sur la production orale en français L3: Le cas des enfants-apprenants iraniens"
    مرضیه مهرابی، نوشین دانشورحکیمی میبدی
    PORTA LINGUARUM، نسخه 38، شماره 38، 1401
  9. "بررسی دانش محتوایی تربیتی فناوری مدرسان زبان در آموزش مجازی در ایران: مورد مدرسان زبان فرانسه و انگلیسی"
    نشریه پژوهش های زبانشناختی در زبان های خارجی، نسخه 11، شماره 1400
  10. "Dire pour convaincre en classe de FLE : Une analyse des discours argumentatifs des étudiants iraniens lors de l’expression orale"
    مژده قاسمی ترکان، مرضیه مهرابی، اکبر عبداللهی
    مطالعات زبان فرانسه، نسخه 12، شماره 23، 1400
  11. "Repenser l’enseignement du registre familier aux apprenants iraniens du FLE"
    مرضیه مهرابی، زیور ایزدپناه
    plume، نسخه 17، شماره 33، صفحات:237-263، 1400
  12. "پیشنهاد چارچوب جهت تدوین کتاب ترجمۀ متون ساده از فرانسه به فارسی"
    اکبر عبداللهی، مهری بهرام بیگی، مرضیه مهرابی
    فصلنامه پژوهش و نگارش کتب دانشگاهی (سخن سمت سابق)، نسخه 25، شماره 48، صفحات:20-54، 1400
  13. "Analyse des problèmes dans la préparation/rédaction d’un mémoire de master: Le cas des problèmes des étudiants iraniens en didactique du FLE"
    زهره عیوضی ابهری، مرضیه مهرابی
    جستارهای زبانی، نسخه 11، شماره 1399
  14. "بررسی شیوه‌ها و راهبردهای یادداشت‌برداری دانشجویان ایرانی (مورد مطالعه: دانشجویان زبان فرانسه در مقطع کارشناسی‌ارشد)"
    فرزانه مصباحی، مرضیه مهرابی
    پژوهش های زبان و ترجمه فرانسه، نسخهشماره 1399
  15. "Impacts du ratage de cible sur la production des voyelles nasales françaises par les apprenants iraniens"
    مرضیه مهرابی، کامیار عبدالتاجدینی، محمدحسین اطرشی
    Corela: cognition, représentation, langage، نسخه 17، 1398
  16. "بررسی تاثیرات فرهنگی استعمار در آثار ادریس شرایبی در پرتو آراء اِمه سِزر"
    مرضیه مهرابی، زینب رضوان طلب
    پژوهش ادبیات معاصر جهان، نسخه 23، شماره 1397
  17. "La concrétisation de la pédagogie du projet à l’aide de la pédagogie numérique universitaire"
    مرضیه مهرابی، شیوا واحد
    Annals of the University of Craiova, the Psychology-Pedagogy serie، نسخه 17، شماره 37، صفحات:43-53، 1397
  18. "بررسی تاثیر گونۀ بستر در کلاس‌های مجازی هم‌زمان بر درک شفاهی زبان‌آموزان ایرانی: مورد پلت‌فرم ادوب کانکت و نر‌م‌افزار اسکایپ"
    سپیده هماپور، مرضیه مهرابی
    جستارهای زبانی، نسخهشماره 1397
  19. "MISE EN PLACE DE L’APPROCHE ACTIONNELLE DANS UNE CLASSE INVERSÉE DU FLE : VERS UNE ÉVOLUTION DE LA PÉDAGOGIE UNIVERSITAIRE"
    Francisola، نسخهشماره 1396
  20. "بررسی و نقد Le Point sur l'approche communicative و ترجمۀ فارسی آن با عنوان رویکرد ارتباطی در آموزش زبان"
    مرضیه مهرابی
    پژوهشنامه انتقادی متون و برنامه های علوم انسانی، نسخه سال شانزدهم، صفحات:1-20، 1395